IBM Think Summit 2019

Співробітники компанії 19 вересня 2019 року відвідали конференцію IBM в Україні. Think Summit Київ - щорічна конференція, присвячена новітнім досягненням штучного інтелекту, хмарних технологій, інфраструктурних рішень та інформаційної безпеки бізнесу.
На конференції зацікавили нові підходи та успішні впровадження різного роду технологій інформаційної безпеки, нові інфраструктурні рішення.
Більш детально про конференцію можна дізнатися за посиланням IBM Think Summit 2019.

 

NEWS


2024-03-28
Отримати ключ у ВПР Сайфер від КНЕДП АТ "Банк Альянс" легко та швидко
More

2024-03-25
З'явилася підтримка в ІІТ Користувач мережного криптомодуля Сайфер Шифр-HSM
More

2024-01-01
Отримано експертний висновок на Програмний комплекс криптографічного захисту мережевих з'єднань «Шифр-VPN» версії 2
More

2023-12-29
Привітання групи компаній Сайфер з Новим роком.
More

2023-12-22
Компанія «САЙФЕР ПРО» прийняла online участь у ETSI Plugtests 2023, який проводиться під егідою Європейської комісії. В цьому заході приймають участь розробники засобів криптографічного захисту зі всієї Європи та розробники Європейських стандартів у сфері криптографічного захисту криптографічного захисту.
More

PRODUCTS


Cipher+ v 2.1
Програмний комплекс криптографічних перетворень «Шифр+» v 2.1 реалізований у вигляді набору бібліотек криптографічних функцій для різних апаратних платформ та операційних систем.

Cipher-HSM
Мережний криптографічний модуль «Шифр-HSM» призначений для захищеної генерації, надійного зберігання та використання ключів у швидких криптографічних перетвореннях. Для взаємодії користувачів з МКМ «Шифр-HSM» використовуються мережні протоколи транспортного рівня.

Cipher-Х.509
Система криптографічного захисту інформації «Шифр-Х.509» (СКЗІ «Шифр-Х.509») призначена для створення інфраструктури відкритих ключів, забезпечення послугами електронного підпису органів державної влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій будь-якої форми власності, а також фізичних осіб.

Personal Trust Service
Персональний сервіс довірчих послуг (далі Сервіс) розроблений з урахуванням необхідного якісного рішення проблеми заміни Java-аплетів. Відмова від Java-аплетів обмовлена тим, що компоненти web-застосувань для роботи з електронним підписом та для взаємодії з браузером використовували вразливий з точки зору безпеки інтерфейс NPAPI.

Cipher-VPN
Cryptographic information protection system "Cipher-VPN" is a software or hardware-software complex, based on the OpenVPN protocol with SSL/TLS support, to ensure privacy transmitting data on computer networks.